Dubai: Bento-Ya og Gourmet-Ya

Tuna and rice, Bento-Ya Dubai

Bento-Ya er en gammel favorit blandt Dubais japanske expats, og det er let at se hvorfor. Jeg kan rigtig godt lide deres udvalg af don, som er ris med forskellige slags toppings, men deres zaru soba (ret med kolde boghvedenudler) er også rigtig god. Det er veltilberedt japansk mad uden for mange dikkedarer og til en pris, hvor de fleste kan være med.

Inde i restauranten er der en reol med japanske tegneserier, og toilettet er selvfølgelig også japansk med alt hvad det indebærer af sjove funktioner.

Lige ved siden af Bento-Ya ligger Gourmet-Ya, som er et japansk supermarked. Det er her, jeg køber ice cream mochi og andre japanske fødevarer som fx Kewpie sesamdressing, som jeg ikke kan leve uden. Jeg så på deres hjemmeside, at de nu tilbyder levering samme dag som man bestiller. Tror vist godt vi kan forvente os en stor stigning i mit ice cream mochi-forbrug.

Bento-Ya, Al Kawakeb Building, Block D, next to Dusit Thani, Sheikh Zayed Road, Trade Centre Area, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •   Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje