Dubai: Baker & Spice – Ny menu

Baker & Spice Dubai marina

Tidligere på ugen var jeg inviteret til at komme og smage den nye menu hos Baker & Spice på Marina Promenade. Baker & Spice bager det mest fantastiske økologiske brød, og derudover er de også grundlæggerne af Farmer’s Market on the Terrace, hvilket er endnu en grund til at elske dem.

Jeg er ikke bange for kulhydrater, så jeg tror jeg prøvede alle slags brød fra deres nye menu. Min favorit var kartoffelbrødet (er dog ikke sikker på, at det er nyt?), som jeg dyppede i den cremede, hjemmelavede labneh, der er en slags yoghurt/friskost fra regionen.

Vad jeg ikke var klar over var, at Baker & Spice ikke kun er et bageri, men også en cafe. Udover brød, serverer de således også flere andre lækre retter. Jeg prøvede deres lasagne med hjemmelavede pastaplader, som smagte dejligt tomatagtigt og meget anderledes end den Dolmio-version, Poul plejer at røre sammen, når han står for aftensmaden.

En anden rigtig lækker ret var det ovnbagte blomkålshoved, som blev serveret med silkeblød tahin-dressing. Da jeg var yngre syntes jeg blomkål lugtede af prut, så det nægtede jeg at spise. Jeg syntes stadigvæk lugten af kogt blomkål er lidt derhenad, men jeg har med årene opdaget at selv prut-lugtende grøntsager faktisk kan smage ganske udmærket.

Alt smagte dejligt men det er også, hvad man kan forvente, når solidt håndværk og gode ingredienser mødes i skøn forening. Jeg har prøvet brødet fra Baker & Spice mange gange før, og selvom det er dyrt, er det pengene værd. Poul og jeg spiser kun 1-2 brød om ugen, så vi vil gerne betale de ekstra penge et brød koster hos Baker & Spice, både fordi at det smager skønt og holder længe, men også fordi at det føles godt at kunne støtte en lokal virksomhed med visioner.

Baker & Spice, Marina Promenade, Dubai Marina, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •   Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje