Dubai: Baker & Spice – Ny menu

Baker & Spice Dubai marina

Tidligere på ugen var jeg inviteret til at komme og smage den nye menu hos Baker & Spice på Marina Promenade. Baker & Spice bager det mest fantastiske økologiske brød, og derudover er de også grundlæggerne af Farmer’s Market on the Terrace, hvilket er endnu en grund til at elske dem.

Jeg er ikke bange for kulhydrater, så jeg tror jeg prøvede alle slags brød fra deres nye menu. Min favorit var kartoffelbrødet (er dog ikke sikker på, at det er nyt?), som jeg dyppede i den cremede, hjemmelavede labneh, der er en slags yoghurt/friskost fra regionen.

Vad jeg ikke var klar over var, at Baker & Spice ikke kun er et bageri, men også en cafe. Udover brød, serverer de således også flere andre lækre retter. Jeg prøvede deres lasagne med hjemmelavede pastaplader, som smagte dejligt tomatagtigt og meget anderledes end den Dolmio-version, Poul plejer at røre sammen, når han står for aftensmaden.

En anden rigtig lækker ret var det ovnbagte blomkålshoved, som blev serveret med silkeblød tahin-dressing. Da jeg var yngre syntes jeg blomkål lugtede af prut, så det nægtede jeg at spise. Jeg syntes stadigvæk lugten af kogt blomkål er lidt derhenad, men jeg har med årene opdaget at selv prut-lugtende grøntsager faktisk kan smage ganske udmærket.

Alt smagte dejligt men det er også, hvad man kan forvente, når solidt håndværk og gode ingredienser mødes i skøn forening. Jeg har prøvet brødet fra Baker & Spice mange gange før, og selvom det er dyrt, er det pengene værd. Poul og jeg spiser kun 1-2 brød om ugen, så vi vil gerne betale de ekstra penge et brød koster hos Baker & Spice, både fordi at det smager skønt og holder længe, men også fordi at det føles godt at kunne støtte en lokal virksomhed med visioner.

Baker & Spice, Marina Promenade, Dubai Marina, Dubai

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.