Dubai: Al Hambra og Jumeirah Restaurant Week

Al Hambra, spansk restaurant i Dubai

I går var vi på vores første Jumeirah Restaurant Week middag. Vi havde bestilt bord på den spanske restaurant Al Hambra, hvor man fik en ”Casual Dining” 3-retters menu  for 120AED. Al Hambra ligger i Madinat Jumeirah i den imponerende bygning Al Qasr lige ved vandet. Vores bord var udenfor, hvilket var en meget varm fornøjelse den første times tid, men omkring klokken ni var temperaturen rigtig behagelig.

Til forret kunne man vælge 2 tapas per person, så vi prøvede lidt af hvert og fik blandt andet en lækker gazpacho serveret i små shotsglas samt tapasklassikeren over dem alle, patatas bravas, som er kartoffelterninger serveret med aioli og en krydret rød sauce.

Til hovedret fik Poul en lækker rød mulle stegt med grøntsager og jeg fik en risret med skaldyr, som også smagte fortræffeligt. Servicen var frem til dette punkt uklanderlig, høflig og engageret, men efter hovedretten blev vores lille bord i hjørnet på terrassen tilsyneladende glemt lidt i farten, for vi fik lov at sidde næsten en time og betragte resterne af vores fisk.

Desserten var dog så god, at jeg uden at blinke næsten vil tilgive Al Hambra den lange ventetid. Søde, fede churros med kaffeis og en crema Catalana, som kunne give de fleste Crème Brûlées baghjul sørgede for, at vi kunne gå mætte og veltilfredse fra Al Hambra, som det helt sikkert ikke er sidste gang vi besøger.

Min Dubai Blog

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •   Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje