Dubai: Al Hambra og Jumeirah Restaurant Week

Al Hambra, spansk restaurant i Dubai

I går var vi på vores første Jumeirah Restaurant Week middag. Vi havde bestilt bord på den spanske restaurant Al Hambra, hvor man fik en ”Casual Dining” 3-retters menu  for 120AED. Al Hambra ligger i Madinat Jumeirah i den imponerende bygning Al Qasr lige ved vandet. Vores bord var udenfor, hvilket var en meget varm fornøjelse den første times tid, men omkring klokken ni var temperaturen rigtig behagelig.

Til forret kunne man vælge 2 tapas per person, så vi prøvede lidt af hvert og fik blandt andet en lækker gazpacho serveret i små shotsglas samt tapasklassikeren over dem alle, patatas bravas, som er kartoffelterninger serveret med aioli og en krydret rød sauce.

Til hovedret fik Poul en lækker rød mulle stegt med grøntsager og jeg fik en risret med skaldyr, som også smagte fortræffeligt. Servicen var frem til dette punkt uklanderlig, høflig og engageret, men efter hovedretten blev vores lille bord i hjørnet på terrassen tilsyneladende glemt lidt i farten, for vi fik lov at sidde næsten en time og betragte resterne af vores fisk.

Desserten var dog så god, at jeg uden at blinke næsten vil tilgive Al Hambra den lange ventetid. Søde, fede churros med kaffeis og en crema Catalana, som kunne give de fleste Crème Brûlées baghjul sørgede for, at vi kunne gå mætte og veltilfredse fra Al Hambra, som det helt sikkert ikke er sidste gang vi besøger.

Min Dubai Blog

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.