Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

Dubai: After work på Siddharta Lounge, Grosvenor House

Siddharta lounge, Grosvenor House, Dubai

Forleden havde Pia arrangeret after work med nogle kollegaer på Siddharta Lounge på Grosvenor House, så hun spurgte om Trine og jeg ikke havde lyst til at kigge forbi. Det ville vi gerne, for Siddharta Lounge er nice, og det var længe siden mit sidste besøg.

Poul og jeg plejede at bo i bygningen lige ved siden af Grosvenor House, men det var først de sidste par måneder før vi flyttede til en anden lejlighed, at jeg for alvor fik øjnene op for vores nabo. Grosvenor House er nemlig supereksklusivt, og jeg havde forventet, at både Buddha Bar og Siddharta var sådan nogle steder med dyre drinks og emsige dørmænd og altså ikke noget for mig. Hvor det første antagende nok til en vis grad holder stik, så viste både personale og publik at være ualmindeligt flinke, i hvert fald de gange, jeg har været forbi.

Hvor Buddha Bar primært tiltrækker partyløverne, så er Siddharta Lounge mere afslappet, og den store lounge under åben himmel er et skønt sted at mødes med sine venner over en cocktail (eller med en flok svenskere til after work).

Apropos cocktails, så fik Trine en med sake, mens jeg besluttede mig for en med whisky. Det irriterer mig lidt, at jeg ikke kan huske hvad de hed, for begge cocktails var rigtig gode, og bestemt værd at bestille, hvis man kommer forbi.

Lidt senere på aftenen rykkede vores lille svenskerselskab indendørs da de havde fået bord i Siddharta’s private spiseområde. Jeg ville gerne være blevet, men jeg havde lovet Trine, at vi skulle på Xiao Wei Yang, som er en kinesisk hot pot-restaurant, der efterhånden er gået hen og blevet vores stamsted, når hun er på besøg, så vi sagde farvel og smuttede videre.


Siddharta Lounge, Grosvenor House, Dubai Marina, Dubai

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser

Håndvævet i Cambodia

Bæredygtigt koreansk design.

Jeg er på YouTube!

Videoer fra mine rejser + Opskrifter fra hele verden.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, tips og anbefalinger en gang om måneden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.