Dubai: After work på Siddharta Lounge, Grosvenor House

Siddharta lounge, Grosvenor House, Dubai

Forleden havde Pia arrangeret after work med nogle kollegaer på Siddharta Lounge på Grosvenor House, så hun spurgte om Trine og jeg ikke havde lyst til at kigge forbi. Det ville vi gerne, for Siddharta Lounge er nice, og det var længe siden mit sidste besøg.

Poul og jeg plejede at bo i bygningen lige ved siden af Grosvenor House, men det var først de sidste par måneder før vi flyttede til en anden lejlighed, at jeg for alvor fik øjnene op for vores nabo. Grosvenor House er nemlig supereksklusivt, og jeg havde forventet, at både Buddha Bar og Siddharta var sådan nogle steder med dyre drinks og emsige dørmænd og altså ikke noget for mig. Hvor det første antagende nok til en vis grad holder stik, så viste både personale og publik at være ualmindeligt flinke, i hvert fald de gange, jeg har været forbi.

Hvor Buddha Bar primært tiltrækker partyløverne, så er Siddharta Lounge mere afslappet, og den store lounge under åben himmel er et skønt sted at mødes med sine venner over en cocktail (eller med en flok svenskere til after work).

Apropos cocktails, så fik Trine en med sake, mens jeg besluttede mig for en med whisky. Det irriterer mig lidt, at jeg ikke kan huske hvad de hed, for begge cocktails var rigtig gode, og bestemt værd at bestille, hvis man kommer forbi.

Lidt senere på aftenen rykkede vores lille svenskerselskab indendørs da de havde fået bord i Siddharta’s private spiseområde. Jeg ville gerne være blevet, men jeg havde lovet Trine, at vi skulle på Xiao Wei Yang, som er en kinesisk hot pot-restaurant, der efterhånden er gået hen og blevet vores stamsted, når hun er på besøg, så vi sagde farvel og smuttede videre.


Siddharta Lounge, Grosvenor House, Dubai Marina, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

  • Jeg er i Paris en uges tid for at repræsentere det koreanske hudplejemærke Schwanen Garten ved nogle modeshows her under Paris Fashion Week. Dog har jeg også en del fritid, …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje