Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: After work på Siddharta Lounge, Grosvenor House

Siddharta lounge, Grosvenor House, Dubai

Forleden havde Pia arrangeret after work med nogle kollegaer på Siddharta Lounge på Grosvenor House, så hun spurgte om Trine og jeg ikke havde lyst til at kigge forbi. Det ville vi gerne, for Siddharta Lounge er nice, og det var længe siden mit sidste besøg.

Poul og jeg plejede at bo i bygningen lige ved siden af Grosvenor House, men det var først de sidste par måneder før vi flyttede til en anden lejlighed, at jeg for alvor fik øjnene op for vores nabo. Grosvenor House er nemlig supereksklusivt, og jeg havde forventet, at både Buddha Bar og Siddharta var sådan nogle steder med dyre drinks og emsige dørmænd og altså ikke noget for mig. Hvor det første antagende nok til en vis grad holder stik, så viste både personale og publik at være ualmindeligt flinke, i hvert fald de gange, jeg har været forbi.

Hvor Buddha Bar primært tiltrækker partyløverne, så er Siddharta Lounge mere afslappet, og den store lounge under åben himmel er et skønt sted at mødes med sine venner over en cocktail (eller med en flok svenskere til after work).

Apropos cocktails, så fik Trine en med sake, mens jeg besluttede mig for en med whisky. Det irriterer mig lidt, at jeg ikke kan huske hvad de hed, for begge cocktails var rigtig gode, og bestemt værd at bestille, hvis man kommer forbi.

Lidt senere på aftenen rykkede vores lille svenskerselskab indendørs da de havde fået bord i Siddharta’s private spiseområde. Jeg ville gerne være blevet, men jeg havde lovet Trine, at vi skulle på Xiao Wei Yang, som er en kinesisk hot pot-restaurant, der efterhånden er gået hen og blevet vores stamsted, når hun er på besøg, så vi sagde farvel og smuttede videre.


Siddharta Lounge, Grosvenor House, Dubai Marina, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop