Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Dubai: Shades – Cocktails under åben himmel

Shades, The Address Dubai Marina

Poul har arbejdet rigtig meget på det sidste, men i går havde han fri, så vi besluttede os for at gå ud og tage nogle drinks. Valget faldt på Shades, som er en roof top bar/pool bar/ chill out lounge på det flotte The Address Hotel i Dubai Marina.

Selvom baren kun ligger på 4. etage, har man en helt fantastisk udsigt over Dubai Marina og bagsiden af JBR. En tidligere kollega, Jessica, er på ferie i Dubai denne uge med sin kæreste David, så vi mødtes med dem efter aftensmaden. Det er flere år siden, at vi så hinanden sidst, så rigtig hyggeligt, at det kunne lade sig gøre endelig at mødes igen.

Der var næsten ingen ledige borde på Shades, men fordi man sidder udenfor, føltes det ikke overfyldt. DJ’en spillede loungemusik på behagelig volumen, så vi kunne snakke uden at behøve at råbe til hinanden, og stemningen var dejligt afslappet. Jeg er stadigvæk påvirket af efterdønningerne fra vores tur i byen på Long’s Bar, så jeg nøjedes med en mocktail (en alkoholfri cocktail).

I aften skal Rikke og jeg ud i Dubai Mall. Det er ellers ikke specielt billigt at shoppe i Dubai, men i hele januar måned er der Dubai Shopping Festival, med de vildeste udsalg over hele byen, og masser af muligheder for at spendere sine dirhams.


Der er ikke meget, der slår en kølig drink under åben himmel, og Shades på det eksklusive hotel The Address Dubai Marina, er bestemt et af de bedre steder for den slags fornøjelser.

Selvom Shades kun ligger på, hvad der svarer til 4. Etage, har man alligevel fantastisk udsigt over Dubai Marina, hvis man skulle blive træt af at glo på den indbydende infinitypools blågrønne vand.

Loungemusikken i baggrunden bliver aldrig højere end man kan hyggesnakke ved bordene, og hvis man skulle blive sulten, kan man  bestille nogle af de lækre småretter fra menuen.

Selvom det er en poolbar, er der ingen der kommer i badesandaler med snorkel under armen, men ellers fungerer det meste fra smart casual til seriøst up-dressed.

Læs mere om nattelivet i Dubai på min Dubai Blog >>


Shades at The Address Dubai Marina, level 4, Dubai Marina, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop