Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Cocktail Kitchen (LUKKET) – Dubai Natteliv

Cocktail Kitchen - Dubai

Cocktail Kitchen er lukket

Efter middagen på Mythos fortsatte vi til Cocktail Kitchen, som ligger lige rundt om hjørnet i samme bygning. Udefra ser Cocktail Kitchen ikke ud af meget, så hvis det ikke var fordi at Drina fra Eaternal Zest havde talt vældigt varmt og inderligt om stedet ved en anden lejlighed, så var vi nok gået lige forbi. Det er jeg dog glad for, at vi ikke gjorde, for Cocktail Kitchen er et af den slags steder, jeg virkelig har savnet i Dubai.

På Cocktail Kitchen ligner cocktailsne en million, men de koster kun 55-65AED, og inkluderede for vores del også frit udsyn til baren hvor der blev mixet til den store guldmedalje. Der var små flasker og kolber, der så ud som om de hørte til i et laboratorie, og bartendere, der ikke tog sig selv alt for seriøst og som havde god tid til at forklare og anbefale, selv når der var travlt.

Vi var 5 piger i byen den aften, og jeg tror vi fik arbejdet os igennem halvdelen af menuen. Alt var yderst velsmagende, og hver detalje var perfekt. Dog ville jeg ønske, at de kunne angive en cirka-størrelse af deres cocktails, da nogle af dem var små gone-in-60-seconds glas, mens andre var af størrelse gral, hvilket gjorde det svært at time, hvornår, der skulle bestilles en omgang.

Jeg fik først en Pastis Project, som var sød og bæragtig. Derefter bestilte jeg en Shrub a Dub Dub, der smagte som en flydende version af en Anthon Berg-æske. Min sidste drink var en Manifesto Bellissimo med porcini-svampe, og hvis I nogensinde har spekuleret på, om det mon ville være en god idé med porcini-infused bourbon, så kan jeg hermed fortælle jer, at ja, det er det helt sikkert.

Med sin placering godt skjult i parkeringskælderen på Armada Bluebay Hotel, føles Cocktail Kitchen næsten som en hemmelig bar. Det er ikke bare et sted, man tilfældigvis falder over, for hvis man ikke ved, at baren ligger der, er der ikke meget, der røber dens eksistens.

Gæsterne på Cocktail Kitchen er en afslappet, men stilfuld flok, hvoraf de fleste nok er et sted i 30erne. Baren slynger sig gennem hele lokalet, og der er rigeligt med barstole at slå sig ned på. Venlige og dygtige bartendere mixer cocktails fra den bredtfavnende menu, der inkluderer spændende kreationer med noget for enhver smag. Priserne er yderst rimelige, men vær opmærksom på, at nogle af cocktailsne serveres i ret små glas.

Man kommer til Cocktail Kitchen via receptionen på Armada Bluebay Hotel, hvorfra man tager elevatoren ned til B1. Cocktail Kitchen ligger på samme etage som Mythos og NOLA, som er to andre populære restauranter. Der er skilte langs vejen, og i weekenden er der for det meste personale dernede, som kan guide dig. Man kan ikke komme ind til Cocktail Kitchen fra promenaden/JLT Lake-siden.

Hvad skal man bestille? Hvis du kan lide søde drinks, så vil Pastis Project med hjemmelavet marmelade, gin og pastis sikekrt være noget for dig, eller hvad med en Shrub-a-Dub-Dub med Vermouth, Manzanilla Sherry, Maraschino og æggehvide. Er man ude efter en stor og stærk drink, så kan jeg anbefale Stop Wine-ing med mousserende vin, agurk og Lacuesta Blanco.

Hvad skal man have på? Jeg tror ikke der er nogen dresscode på Cocktail Kitchen, men jeg ville nok tage en kjole eller en nederdel på i weekenden, og et par pæne bukser og højhælede sko i løbet af ugen.

• De fleste cocktails koster 55-60AED, hvilket er billigt i Dubai.

• Happy Hour er kl. 17:30-20:00 hver dag.

• Cocktail Kitchen serverer også mad. Jeg har endnu ikke spist der, men det skulle være ret godt.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop