Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

Cavalli Club: Ladies’ Night i Dubai

Cavalli Club Dubai

Da Trine var på besøg i Dubai ville hun gerne prøve en ladies’ night, så mandag bookede vi bord til Ladies Night på Cavalli Club. For 149AED får man tre retters mad og alt det man kan drikke hele aftenen, og det lød jo som et rigtig godt tilbud.

Jeg fik burrata til forret, pasta til hovedret og crème brûlée til dessert. Det var alt sammen rigtig lækkert, men retterne var ret små. Heldigt for mig kunne hverken Pia eller Trine spise sine desserter, så jeg fik 3 gange dessert og slap for at gå sulten fra bordet.

Udvalget af drikkevarer var rigtig fint for en ladies’ night og tjenerne var hele tiden opmærksomme på at få fyldt glassene op. I det hele taget var betjeningen rigtig god med det sødeste, smilende personale der tog sig rigtig godt af vores bord.

Vi spiste alle sammen rigtig hurtigt, så vi var allerede færdig med at spise omkring kl. 22:30, hvilket var langt inden de andre borde, men i stedet for at jage os over i baren fik vi lov at blive siddende lige så længe vi ville og bestille flere drinks.

Senere fortsatte vi festen i baren og selvom det var mandag var Cavalli Club godt fyldt op. Omkring midnat var jeg klar til at gå hjem, men en vis Trine M insisterede på at danse oppe på podiet sammen med Pia, så klokken blev næsten 2 før det endelig var sengetid. En virkelig sjov aften og en rigtig god Ladies’ Night, som jeg varmt kan anbefale.

Cavalli Club, Fairmont, Sheikh Zayed Road, Dubai


Reklame: Jeg havde mit nye Peace Silk M Scarf på. I finder det på mitziemeeshop.eu (Europe).

M Scarf, Cavalli Club Dubai
Cavalli Club Dubai,

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje