Cavalli Club – Dubai Natteliv

Cavalli Club, Dubai

Cavalli Club er en af Dubais mest eksklusive klubber og natklubben med den luksuriøse indretning inkluderende lysekroner med mange hundredetusinde Swarovski-krystaller vil helt sikkert imponere selv den mest kræsne partyløvinde. I weekenderne sker det ofte at der flyves artister eller kendis-DJ’s ind fra USA eller Europa, og prominente gæster hænger ofte ud i klubbens VIP-område.

Kvinder betaler ikke entre, men til gengæld er de benhårde i døren, så hvis du ikke er passende påklædt (høje hæle og kjole) er det ikke sikkert, at du bliver lukket ind. Når man først er inde glemmer man dog alt om strabadserne, for Cavalli Club et utroligt godt sted at gå i byen. Dansegulvet er stort og der er flere barområder, hvor man kan hænge ud.

• Borde og sofaer er kun for folk der køber en flaske (eller flere), så husk behagelige (højhælede) sko, da du højst sandsynligt kommer til at stå op hele aftenen.

• En cocktail koster omkring 100AED, så Cavalli Club er ikke et billigt sted at drikke sig i hegnet.

> Læs mit blogindlæg om dengang Shaggy optrådte på Cavalli Club


Cavalli Club, Fairmont Dubai, Sheikh Zayed Road, Dubai, Tel: +971-043329260

> Visit Cavalli Club’s  website

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •   Jeg er en af dem der altid har døjet rigtig meget med tørre læber, specielt i vinterhalvåret, eller på lange flyvninger, hvor mine læber blev knastørre, og huden kunne …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje