Efter at have været gemt og glemt i årtier er deviled eggs igen gået hen og blevet super trendy. Det synes jeg er rigtig godt, for deviled eggs er en …
Opskrifter
-
-
Det kan godt være svært at få tid til at lave ordentlig morgenmad i en travl hverdag, men for sådan nogle som mig, som først kommer ud af grumpy-mode, når …
-
Da Ana og jeg var roommates i New York, forkælede hun mig med lækker brasiliansk mad, og i weekenden plejede hun at lave tapioca, som er en slags tynde brasilianske …
-
Bibimbap er en rigtig koreansk klassiker. Direkte oversat betyder bibimbap “blandet ris” og det fanger konceptet meget godt, da bibimbap er ris serveret med forskellige slags grøntsagstoppings, som arrangeres i …
-
De små pakker med kokos og banan smager fantastisk, og så er de lette at lave. I Myanmar spiser man dem typisk som dessert efter et måltid, sammen med en …
-
Hindbærsnitten er en rigtig dansk klassiker, og de lækre snitter med hindbærsyltetøj er faktisk ikke særlig svære at lave. Jeg synes at de hindbærsnitter man køber hos bageren ofte er …
-
Hvis der fandtes en skønhedskonkurrence for rødder, så ville ingefæren sikkert ligge og kæmpe om sidstepladsen sammen med knoldsellerien og jordskokken. Jeg syntes i lang tid at ingefær smagte lidt …
-
Burmesiske samosas er en lækker snack fra Myanmar. De sprøde samosas er fyldt med en blanding af grøntsager og krydderier. De er mindre end de mere kendte indiske samosas, har …
-
Da min søster og jeg var børn plejede min mor ofte at lave vandbakkelser i weekenden, så når jeg spiser en vandbakkelse bringer det masser af gode minder frem fra …
-
Burmesiske te-kager (Bamar Kate Mote) er en traditionel snack fra Myanmar. De små kager nydes ofte sammen med te og serveres, når folk samles for at hygge sig. De kan …