Mitzie Mee Magazine

  • Opskrift: Mirabelle-marmelade

    by Sanne

    Lige nu er det højsæson for mirabeller, og herude på landet i Jylland vrimler der med mirabeller langs vejene og i de vilde hegn, der deler markerne. Jeg gik derfor…

  • Dubai: Vores nye hjem

    by Sanne

    Dag 4 i vores nye hjem! Vi får ikke gardiner sat op før i starten af næste uge, og haven ser ud som en sandkasse, men ellers går det stille…

  • Jeg havde sådan lyst til IKEAs plant balls (veganske kødboller) og havde tænkt mig at bestille dem online, men flødesovsen, som man jo også må have, var udsolgt på webshoppen,…

  • JLT: Saigon – Taste of Vietnam

    by Sanne

    Det er et stykke tid siden at jeg første gang hørte om Saigon, som er en ny vietnamesisk restaurant i JLT. Saigon ligger nemlig lige ovenover Vietnamese Foodies, så det…

  • København: Morgenmad på Polly

    by Sanne

    Inden vi vendte snuden tilbage mod Dubai , nåede vi lige at spise morgenmad på Polly, som er en hyggelig café på Gl. Kongevej. Vi bestilte avocado med chorizo, eggs…

  • København: Vegetarmad på Vækst

    by Sanne

    For vi vendte snuden hjemad mod Dubai, var Poul og jeg ude at spise i København. Vores oprindelige plan var at spise på Høst, men de var fuldbookede, så det…

  • Smørrebrød og flaskelamper

    by Sanne

    Så fik Danmark spillet kamp nr. 2, og sikke spændende det blev. Jeg er ellers ikke nogen større fodboldfan (eller fan af andre sportsgrene for den sags skyld), men jeg…

  • Henne Strand: Rødspætter på Strandgaarden

    by Sanne

    Denne weekend er jeg med mine forældre i sommerhus, og idag kørte vi til Henne Strand og spiste frokost på Strandgaarden. Mine forældre plejer at tage på Strandgaarden, hvor de…