Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

Buddha Bar – Natteliv i Dubai

Buddha Bar - Dubai

Selvom jeg boede lige ved siden af Grosvenor House i 2 år, så tog det lang tid, før jeg for første gang satte mine ben på Buddha Bar. Jeg var nemlig længe overbevist om at Buddha Bar ville være alt for upscale/fancy-schmancy/ikke-min-stil, men heldigvis tog jeg fejl, og i dag er Buddha Bar en af mine absolutte yndlingsbarer i Dubai.

Grosvenor House består af to bygninger, og Buddha Bar ligger i bygningen til højre. Det er et af de mere eksklusive steder i Dubai Marina, men uden den snobbede attitude, der ellers tit følger med, og dørmændene er blandt de flinkeste i Dubai. Selvfølgelig kræver de fine omgivelser, at man klæder sig lidt pænt på, men en kjole og et par høje hæle burde få dig indenfor uden problemer.

Når man først er inde, så ligger baren til højre langs den ene side i den store, kombinerede lounge/restaurant. Der er et langt bord ved baren med flere barstole, så hvis du kommer tidligt, kan du være heldig at finde et sted at sidde. Efter klokken 22:00 er chancen for at finde en ledig barstol stærkt reduceret.

Restauranten på Buddha Bar serverer asiatisk fusionsmad, og deres sushi skulle være ret god, men også ret dyr. Jeg har endnu ikke spist på Buddha Bar, men det er på min liste.

Buddha Bar er ikke så over-hyped som den var for nogle år siden, men baren er stadigvæk utroligt populær blandt os, som bor hernede. I løbet af ugen er det primært expats som udgør klientellet, men torsdag-fredag dominerer turisterne. Der er ikke noget decideret dansegulv, så de fleste hænger ud i baren.

Atmosfæren på Buddha Bar er overraskende afslappet og hyggelig, og atmosfæren på stedet minder faktisk lidt om en irsk pub uden U2 musik og med pænere mennesker.

• I Grosvenor House finder man udover Buddha Bar også den populære Siddharta Lounge (udendørs loungebar) samt Embassy (natklub).

• Musikken kan være ret høj i området omkring baren, så hvis man vil hyggesnakke er man nok bedre tjent med at smutte forbi Siddharta lounge i den anden bygning i Grosvenor House.

• Rygning er tilladt.

• En trappe op har man en fantastisk udsigt over hele lokalet og den kæmpestore Buddhafigur i midten.


Buddha Bar, Grosvenor House, Al Sufouh Road, Dubai

Buddha Bar - Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje