Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Buddha Bar – Natteliv i Dubai

Buddha Bar - Dubai

Selvom jeg boede lige ved siden af Grosvenor House i 2 år, så tog det lang tid, før jeg for første gang satte mine ben på Buddha Bar. Jeg var nemlig længe overbevist om at Buddha Bar ville være alt for upscale/fancy-schmancy/ikke-min-stil, men heldigvis tog jeg fejl, og i dag er Buddha Bar en af mine absolutte yndlingsbarer i Dubai.

Grosvenor House består af to bygninger, og Buddha Bar ligger i bygningen til højre. Det er et af de mere eksklusive steder i Dubai Marina, men uden den snobbede attitude, der ellers tit følger med, og dørmændene er blandt de flinkeste i Dubai. Selvfølgelig kræver de fine omgivelser, at man klæder sig lidt pænt på, men en kjole og et par høje hæle burde få dig indenfor uden problemer.

Når man først er inde, så ligger baren til højre langs den ene side i den store, kombinerede lounge/restaurant. Der er et langt bord ved baren med flere barstole, så hvis du kommer tidligt, kan du være heldig at finde et sted at sidde. Efter klokken 22:00 er chancen for at finde en ledig barstol stærkt reduceret.

Restauranten på Buddha Bar serverer asiatisk fusionsmad, og deres sushi skulle være ret god, men også ret dyr. Jeg har endnu ikke spist på Buddha Bar, men det er på min liste.

Buddha Bar er ikke så over-hyped som den var for nogle år siden, men baren er stadigvæk utroligt populær blandt os, som bor hernede. I løbet af ugen er det primært expats som udgør klientellet, men torsdag-fredag dominerer turisterne. Der er ikke noget decideret dansegulv, så de fleste hænger ud i baren.

Atmosfæren på Buddha Bar er overraskende afslappet og hyggelig, og atmosfæren på stedet minder faktisk lidt om en irsk pub uden U2 musik og med pænere mennesker.

• I Grosvenor House finder man udover Buddha Bar også den populære Siddharta Lounge (udendørs loungebar) samt Embassy (natklub).

• Musikken kan være ret høj i området omkring baren, så hvis man vil hyggesnakke er man nok bedre tjent med at smutte forbi Siddharta lounge i den anden bygning i Grosvenor House.

• Rygning er tilladt.

• En trappe op har man en fantastisk udsigt over hele lokalet og den kæmpestore Buddhafigur i midten.


Buddha Bar, Grosvenor House, Al Sufouh Road, Dubai

Buddha Bar - Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop