Boutique 1 – Dubai Shopping

Boutique 1 JBR

Boutique 1 på JBR er lukket, men butikken i Mall of the Emirates er åben

Fashionista i Dubai? Så er Boutique 1 lige butikken for dig. Boutique 1 ligger i begyndelsen af JBR The Walk og er et rigtigt lækkert sted at shoppe lidt moderigtige souvenirs. Tøj? Sko? Solbriller? Hos Boutique 1 finder man alle de store designere, men det som jeg rigtig godt kan lide er, at butikken også har masser af varer fra mindre kendte, men supertrendy, up-and-coming-brands.

Det meste af tøjet hos Boutique 1 koster omkring 500-3000AED, men noget er billigere og noget er meget dyrere. Dog er priserne generelt en smule lavere end i Europa alt afhængigt af, hvad du er på jagt efter. Hovedårsagen til at elske Boutique 1 er dog ikke prisniveauet, men derimod butikkens enorme udvalg.
Vil man gerne danne sig et indtryk af priser og varer, før man kigger forbi, så kan jeg anbefale at besøge Boutique 1s flotte hjemmeside.

Boutique 1 har også en velassorteret webshop og de tilbyder gratis levering overalt i Dubai på den efterfølgende arbejdsdag. Skal man bruge sit nye tøj ASAP kan man vælge Same Day Delivery. Dette alternativ sørger for, at man får sin nye kjole leveret senere samme dag, som man klikker den hjem.

• Der er også en Boutique 1 i Mall of the Emirates.

• Husk at betingelserne for retur og bytte er noget skrappere i Dubai end i Danmark.


Boutique 1, Mall of the Emirates, Dubai

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje