Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Blaze Burgers JBR – Vegetariske Burgere i Dubai

Blaze Burger på JBR, Dubai

Forleden var jeg inviteret til at kigge forbi Blaze Burgers for at smage deres nye vegetariske temamenu. Jeg er ikke vegetar, men jeg prøver at skære ned på kød i hverdagen, og er der et godt vegetarisk alternativ, kan jeg sagtens undvære kød.

Blaze Burgers kommer fra Bahrain og de er mest kendt for deres overdådige gourmetburgere, som man kan skræddersy ned til mindste detalje. De åbnede restauranten i JBR for et halvt års tid siden, og det virker som om det går meget godt, at dømme efter antallet af gæster ved bordene udenfor omkring spisetid.

Man bestiller og betaler ved kassen, og derefter fortsætter man til deres hot sauce bar, hvor man forsyner sig fra deres enorme udvalg af hotsauce, sennep og ketchup.

Jeg er jo rigtig glad for pommes frites, specielt når de kommer med forskellige slags dip at dyppe dem i. På Blaze Burgers koster en dipsauce 5AED og man får 3 for 12AED. Portionerne er ret generøse, og dippen smager rigtig godt, specielt Awesomeness-saucen og Jalapeño Mayoen.

Trine er uforbederlig kødæder, så hun fik deres Blue & Crunchy burger med blåskimmelost og kartoffelchips. Den så rigtig god ud, og smagte ifølge Trine også rigtig godt. Jeg bestilte en Greek Halloumi Burger, som var en af de flotteste vegetarburgere, jeg har set i lang tid. Forholdet mellem burgerbolle og fyld var helt perfekt, og burgeren var saftig uden at være for våd. L bestilte Allo Tikki Sliders, som næsten var på størrelse med almindelige burgere, så jeg smagte den ene. Aloo Tikki er en slags kartoffelfrikadelle (uden kød) fra Indien, og sliderne var ret spicy og virkelig lækre. Isteen, som vi fik til maden, var hjemmelavet, og det kunne smages. Den var ikke for sød, og smagte dejligt forfriskende, og glasset var stort nok til at holde hele måltidet ud.

I Dubai er man kommet rigtig langt hvad angår vegetariske retter på restauranterne, men burgerkæderne er ikke rigtigt fulgt med. Udover ’Shroom-burgeren på Shake Shack har de fleste burgersteder nemlig ikke haft ret meget at tilbyde dem, som ikke spiser kød. På Blaze Burgers er Dd vegetariske retter er på menuen frem til ramadanen, men jeg gjorde hvad jeg kunne for at overbevise manageren om, at de for min skyld godt måtte være fast inventar.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop