Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

Blaze Burgers JBR – Vegetariske Burgere i Dubai

Blaze Burger på JBR, Dubai

Forleden var jeg inviteret til at kigge forbi Blaze Burgers for at smage deres nye vegetariske temamenu. Jeg er ikke vegetar, men jeg prøver at skære ned på kød i hverdagen, og er der et godt vegetarisk alternativ, kan jeg sagtens undvære kød.

Blaze Burgers kommer fra Bahrain og de er mest kendt for deres overdådige gourmetburgere, som man kan skræddersy ned til mindste detalje. De åbnede restauranten i JBR for et halvt års tid siden, og det virker som om det går meget godt, at dømme efter antallet af gæster ved bordene udenfor omkring spisetid.

Man bestiller og betaler ved kassen, og derefter fortsætter man til deres hot sauce bar, hvor man forsyner sig fra deres enorme udvalg af hotsauce, sennep og ketchup.

Jeg er jo rigtig glad for pommes frites, specielt når de kommer med forskellige slags dip at dyppe dem i. På Blaze Burgers koster en dipsauce 5AED og man får 3 for 12AED. Portionerne er ret generøse, og dippen smager rigtig godt, specielt Awesomeness-saucen og Jalapeño Mayoen.

Trine er uforbederlig kødæder, så hun fik deres Blue & Crunchy burger med blåskimmelost og kartoffelchips. Den så rigtig god ud, og smagte ifølge Trine også rigtig godt. Jeg bestilte en Greek Halloumi Burger, som var en af de flotteste vegetarburgere, jeg har set i lang tid. Forholdet mellem burgerbolle og fyld var helt perfekt, og burgeren var saftig uden at være for våd. L bestilte Allo Tikki Sliders, som næsten var på størrelse med almindelige burgere, så jeg smagte den ene. Aloo Tikki er en slags kartoffelfrikadelle (uden kød) fra Indien, og sliderne var ret spicy og virkelig lækre. Isteen, som vi fik til maden, var hjemmelavet, og det kunne smages. Den var ikke for sød, og smagte dejligt forfriskende, og glasset var stort nok til at holde hele måltidet ud.

I Dubai er man kommet rigtig langt hvad angår vegetariske retter på restauranterne, men burgerkæderne er ikke rigtigt fulgt med. Udover ’Shroom-burgeren på Shake Shack har de fleste burgersteder nemlig ikke haft ret meget at tilbyde dem, som ikke spiser kød. På Blaze Burgers er Dd vegetariske retter er på menuen frem til ramadanen, men jeg gjorde hvad jeg kunne for at overbevise manageren om, at de for min skyld godt måtte være fast inventar.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje