Bistro des Arts – Dubai Restauranter

Bistro des Arts, Dubai Marina

Bistro des Arts er en af de få steder i Dubai Marina, hvor man kan sidde udenfor og nyde et glas rødvin. Maden er ganske udmærket, men det er de hyggelige omgivelser, der er hovedårsagen til at Bistro des Arts er et af de dejligste steder at tilbringe en fredag aften i Dubai Marina.

Når man først er inde i restauranten, glemmer man hurtigt, at man er i Dubai, for Bistro des Arts har i den grad formået at skabe en lille bid af Paris i Dubai. Maden er klassiks fransk bistromad, og menuen har et godt udvalg af små lækre forretter. Hovedretterne koster omkring 100AED, med mindre man har løst til bøf, der med grøntsager (15AED) og sauce (20AED) løber op i næsten det dobbelte.

Bistro des Arts serverer dagens ret hver dag, og onsdag er raclette-aften. Derudover tilbyder restauranten både morgenmad og frokost til meget rimelige priser. Udvalget af vin er blandt de bedre i byen, mens prisen for en flaske følger gennemsnittet i Dubai (dvs. ret så dyrt).

Da jeg spiste der, var servicen en smule utålmodig og til tider endda lidt arrogant, dog uden at det nåede et omfang, der påvirkede den overordnede oplevelse, som uden tvivl var rigtig fin.

Ude på terrassen er der et lillebitte legeområde længst bag, og selvom Bistro des Arts ikke er et oplagt sted at slæbe sine børn med, så bør man være opmærksom på dette, når man bestiller bord, da det nok ikke er så fedt at sidde lige netop der, med mindre at man selv har børn.

Der er ikke adgang til Bistro des Arts fra The Address. I stedet går man ud af Marina Mall i den ende, hvor Waitrose ligger og når man står med ryggen mod Marina Mall (og næsen mod Marinaen) går man til højre. Bistro Des Arts ligger lige om hjørnet.

Morgenmaden på Bistro des Arts er en af de bedste i Dubai Marina. Kaffe smager dejligt, og  deres Pain Perdu er fantastisk.


Bistro des Arts, Dubai Marina (next to The Address), Dubai, Tlf: +971(0)45511576, Åbningstider: Man-Søn 7:30 – 23:00

>Besøg Bistro des Arts’ website

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

  • Jeg er i Paris en uges tid for at repræsentere det koreanske hudplejemærke Schwanen Garten ved nogle modeshows her under Paris Fashion Week. Dog har jeg også en del fritid, …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje