Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Bistro des Arts – Dubai Restauranter

Bistro des Arts, Dubai Marina

Bistro des Arts er en af de få steder i Dubai Marina, hvor man kan sidde udenfor og nyde et glas rødvin. Maden er ganske udmærket, men det er de hyggelige omgivelser, der er hovedårsagen til at Bistro des Arts er et af de dejligste steder at tilbringe en fredag aften i Dubai Marina.

Når man først er inde i restauranten, glemmer man hurtigt, at man er i Dubai, for Bistro des Arts har i den grad formået at skabe en lille bid af Paris i Dubai. Maden er klassiks fransk bistromad, og menuen har et godt udvalg af små lækre forretter. Hovedretterne koster omkring 100AED, med mindre man har løst til bøf, der med grøntsager (15AED) og sauce (20AED) løber op i næsten det dobbelte.

Bistro des Arts serverer dagens ret hver dag, og onsdag er raclette-aften. Derudover tilbyder restauranten både morgenmad og frokost til meget rimelige priser. Udvalget af vin er blandt de bedre i byen, mens prisen for en flaske følger gennemsnittet i Dubai (dvs. ret så dyrt).

Da jeg spiste der, var servicen en smule utålmodig og til tider endda lidt arrogant, dog uden at det nåede et omfang, der påvirkede den overordnede oplevelse, som uden tvivl var rigtig fin.

Ude på terrassen er der et lillebitte legeområde længst bag, og selvom Bistro des Arts ikke er et oplagt sted at slæbe sine børn med, så bør man være opmærksom på dette, når man bestiller bord, da det nok ikke er så fedt at sidde lige netop der, med mindre at man selv har børn.

Der er ikke adgang til Bistro des Arts fra The Address. I stedet går man ud af Marina Mall i den ende, hvor Waitrose ligger og når man står med ryggen mod Marina Mall (og næsen mod Marinaen) går man til højre. Bistro Des Arts ligger lige om hjørnet.

Morgenmaden på Bistro des Arts er en af de bedste i Dubai Marina. Kaffe smager dejligt, og  deres Pain Perdu er fantastisk.


Bistro des Arts, Dubai Marina (next to The Address), Dubai, Tlf: +971(0)45511576, Åbningstider: Man-Søn 7:30 – 23:00

>Besøg Bistro des Arts’ website

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Det var kærlighed ved første bid, da jeg smagte Giovannas kyllingesalat, og jeg kunne simpelthen ikke stoppe med at spise den! Giovanna er fra Brasilien, og opskriften på kyllingesalaten har …

  • Koldskålssæsonen er her, og jeg tænkte derfor, at jeg ville dele min mors opskrift på gammeldags koldskål med tykmælk, æggeblommer og rigtig vanilje. Mange vil nok mene, at koldskål er …

  • Da jeg besøgte Sicilien med mine forældre fandt jeg de flotteste, store citroner på markedet i Palermo, så de skulle selvfølgelig med hjem i kufferten, og blev senere brugt til …

  •   Kampot-peber er en eksklusiv pebervariant, der dyrkes i Kampot-provinsen i det sydlige Cambodia. Denne peber er kendt for sin komplekse smag og smukke farve, og den er hyldet af …

Mitzie Mee Shop