Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

Barasti Beach Bar – Dubai Natteliv

Barasti, Dubai

Man kan ikke besøge Dubai uden at besøge Barasti, og efter solnedgang strømmer solskoldede turister og glade expats i alle aldre og former til denne legendariske beach club, som tilsyneladende bare tiltager i popularitet med årene.

Lige efter at Poul og jeg flyttede til Dubai kom vi rigtig meget på Barasti, men i dag går der ofte længere mellem vores besøg. Det er dog stadigvæk et af de steder, jeg altid anbefaler mine venner, som kommer forbi hernede, og jeg har endnu ikke mødt nogle, som ikke har været helt vilde med stedet. Selv foretrækker jeg Barasti i hverdagene, hvor drinks er billige, og der ikke er så meget trængsel, men det gode ved Barasti er, at der stort set ikke findes nogle dårlige aftener. Uanset hvilken da man kommer, er der altid travlt, specielt under vintermånederne.

Barasti er delt i to områder: Et stort område i forbindelse med indgangen og et mindre område i niveau med stranden, en trappe ned. Området ved indgangen er typisk der, hvor man mødes med sine venner for at tage en øl eller få sig en bid mad. Stemningen er afslappet, og der er tit et liveband, som spiller kendte hits. En trappe ned er atmosfæren mere natklubagtig med dj og dansegulv.

Maden på Barasti er ok, men ikke noget særligt og ret dyr. Drikkevarer er derimod billige, nabolaget taget i betragtning. Øl koster omkring 30AED og cocktails starter ved 40AED.


Barasti er en del af luksushotellet Le Meridien Mina Seyahi, men indgangen til Barasti ligger til venstre for hotellet. Om dagen er beach club’en et populært sted at hænge ud. Stranden er måske ikke den bedste i Dubai, men det er gratis at komme ind, og man kan købe mad og drikkevarer (Man må ikke tage mad og drikke med udefra) i løbet af dagen.

Der er også badefaciliteter og toiletter til fri afbenyttelse. Vil man have fingre i en af de gratis solstole gælder det dog om at stå tidligt op.


Barasti Beach, Le Meridien Mina Seyahi, Dubai Marina/JBR, Al Sufouh Road, Dubai, Tlf: +971-(0)43992313

>Besøg Barasti’s website

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje