Dubai: Al Mallah – Hyggeligt cafeteria i Satwa

Al Mallah Dubai

På den hyggelige 2nd December Street i livlige Satwa ligger den arabiske restaurant Al Mallah. Her får man noget af Dubais bedste shawarma og mest velsmagende hummus, som man enten kan vælge at spise ved et af de små plastikborde på fortovet eller tage med sig for senere fortæring.

Man kan ikke få almindelige sodavand, men derimod er der et imponerende udvalg af friskpresset juice.

Det bedste tidspunkt at lægge vejen forbi Al Mallah er om aftenen lige efter solnedgang, hvor 2nd December street summer af aktivitet. Bestil en saftig shawarma og en iskold frugtjuice og nyd at opleve en side af Dubai, som de fleste turister desværre går glip af.

Satwa er et spændende område af Dubai, hvor man sagtens kan få en aften til at gå. Man kan enten tage metroen til World Trade Centre eller Al Jafiliya og gå resten af vejen (ca. 10 min. gang) eller man kan tage en taxi derned. Området er populært blandt gæstearbejdere fra Sydasiatiske lande og i nogle kvarterer ser man overvejende mænd på gaderne. Det kan derfor anbefales som minimum at dække skuldre og knæ, hvis man vil undgå at vække alt for meget opsigt.

• Et måltid på Al Mallah koster ikke mere end 20-30Dhs.  En lille frugtjuice (som faktisk er ret stor) koster 10Dhs.


Al Mallah, 2nd December Street (former Al Diyafah Street), Al Satwa, Dubai

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.